Новини // Нові ТБ-канали. Дитячі + пізнавальні.

Друзі, ми продовжуємо расширювати перелік пропонованих ТБ-каналів!

В листопаді список каналів поповнився новими цікавими каналами, як в SD, так і в HD якості!
Зустрічайте:

3 нових дитячих:

Niki Junior Niki Junior Новий канал для дітей, який отримав ліцензію в ході серпневого засідання українського регулятора засобів масової інформації. Niki Junior призначений для дітей у віці 1-6 років. Канал пропонує широкий асортимент мультиплікаційних фільмів - в основному європейского виробництва (французькі, німецькі).
Niki Kids Niki Kids Новий канал для дітей, який отримав ліцензію в ході серпневого засідання українського регулятора засобів масової інформації. Niki Junior призначений для дітей у віці від 6 років. Канал пропонує широкий асортимент мультиплікаційних фільмів - в основному європейского виробництва (французькі, німецькі).
Duck TV Duck TV Це міжнародний телеканал для дітей.
Міжнародна аудиторія Ducktv до 2013 року досягла 13 600 000 глядачів. Канал орієнтований, перш за все, на дітей у віці від 6 до 36 місяців.
Телеканал націлений на навчання дітей всім першим важливим навичкам в ігровій формі і не потребує зі сторони бітьків пильного нагляду за вмістом програм. 90% ефіру Ducktv складають навчальні матеріали. Канал використовує зручні для дитячого сприйняття тематичні блоки по 22 хвилини. Персонажі в міні-мультфільмах і анімаційних програмах намальовані просто, зрозуміло і чітко. Всі програми готуються під контролем досвідчених дитячих психологів.


2 нових пізнавальних:

 Docu BOX DocuBox HD Документальний канал, де представлені удостоєні нагород фільми, серіали та програми про дику природу, науку, людство і світову культуру із захоплюючими зйомками в форматі високої чіткості.
 Sea TV  Sea TV Розважально-пізнавальний телеканал про морські пригоди, подорожі, стиль життя і екстремальні водні види спорту:
бездоганна якість і зміст;
надихаючі події морської тематики по всьому світові;
300-400 годин прем'єрного контенту в рік;
різноманітність жанрів, програм і подій;
мовлення 24 години на добу, 7 днів на тиждень;
повна відсутність реклами;
видовищний контент від провідних міжнародних студій.


А також новий спортивний канал про екстремальні види спорту!

Fast&Fun BOX Fast&Funbox HD Канал для шанувальників екстремальних видів спорту. Трансляції чемпіонатів і змагань по серфінгу, скейтбордингу, сноубордингу, мотокросу та іншим екстремальним видам спорту. Має ліцензію Ofcom (Великобританія).

 

С переліком всіх доступних на сьогоднішній день каналів, можна ознайомитися на сторінці:

Послуги і тарифи //  SunLine TV // Перелік каналів

Як дивитись SunLine TV детально описано на сторінці:

Абонентам //  SunLine TV // Як дивитись?

Нагадуємо, абсолютно всі телеканали надано безкоштовно до кінця 2017-го року!
Дивіться, тестуйте, залишайте свої відгуки і побажання!

З повагою, команда SunLine!